BUNGE
İletişim Site Haritası

Kullanım Koşulları

 

Bunge Limited bağlı şirketi olan Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (“Bunge”) web sitesine hoş geldiniz. Bu web sitesinin herhangi bir bölümünde yer verilen her türlü bilgi, ürün veya hizmetin kullanımı dahil olmak üzere bu web sitesinin kullanımı, işbu Kullanım Koşulları ve Web Sitesi Veri Koruma Politikası ve bu web sitesinde yer verilen diğer uyarıların tarafınızca kabul edilmiş olması üzerine size sunulmaktadır. Bu web sitesini veya bu web sitesinin herhangi bir bölümünde yer verilen bilgi, ürün veya hizmetleri kullanıyor olmanız, bu Kullanım Koşulları ve Web Sitesi Veri Koruma Politikası ve bu web sitesinde yer verilen diğer uyarıları kabul ettiğiniz ve bunlara uymayı ve bunların gereklerini yerine getirmeyi taahhüt ettiğiniz anlamına gelmektedir. Bu belgelerden birer çıktı alıp kayıtlarınızda saklamanızı öneririz.

 

Kullanım Koşullarında Değişiklik

Bunge, bu Kullanım Koşullarında size önceden bildirimde bulunmaksızın ve herhangi bir yükümlülük altına girmeksizin tamamen kendi takdirine bağlı olarak değişiklik yapma, yeni madde ekleme veya çıkarma hakkına sahiptir. Bu Kullanım Koşullarında yapılacak değişiklikler, söz konusu değişikliklerin web sitesinde yayınlanması ile geçerlilik kazanacaktır. Değişikliklerden sonra web sitesini kullanmaya devam etmeniz yapılan değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir, bu nedenle web sitesini zaman zaman kontrol etmenizi öneririz.

 

Kullanım Kısıtlamaları

Bunge’nin önceden açık yazılı izni olmaksızın bu web sitesini, içeriğini veya herhangi bir bölümünü hiçbir şekilde veya hiçbir araçla (elektronik, mekanik, fotokopi alma veya diğer) indiremez, değiştiremez, çoğaltamaz, yeniden nakledemez, dağıtamaz, yayamaz, satamaz, basamaz, yayınlayamaz, kullanamaz, icra edemez veya dolaşıma sokamazsınız. İndirme işlemi sonucunda indirdiğiniz materyal üzerinde hiçbir hak, mülkiyet veya yararlanma hakkı edinmiş olmazsınız. Web sitemize erişim ve bu siteyi kullanım hakkınız Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olmakla birlikte kaynak kanun ve yönetmeliklere de tabi olabilir. Web sitemizin kullanılmasıyla ilgili tüm bu belirtilen kanun ve yönetmeliklere uyacağınızı kabul etmektesiniz.

 

Yasal Uyarı

BUNGE WEB SİTESİNDE SİZE DOĞRU VE GÜNCEL BİLGİ VERMEK İÇİN TİCARİ OLARAK ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMİŞ BULUNMAKTADIR. BUNUNLA BİRLİKTE, BUNGE BU WEB SİTESİNDE YER VERİLEN, WEB SİTESİNDEN İNDİRİLEN VEYA ERİŞİLEN BİLGİLERİN DOĞRULUĞU, GÜVENİLİRLİĞİ, GÜNCELLİĞİ VEYA EKSİKSİZLİĞİ KONUSUNDA HERHANGİ BİR GARANTİ VERMEMEKTEDİR.

BU WEB SİTESİNDE AKSİ AÇIKÇA BELİRTİLENLER HARİCİNDE, WEB SİTESİNİN PERFORMANSI VE WEB SİTESİNDEN ERİŞİLEN VEYA WEB SİTESİNDE SUNULAN TÜM BİLGİLER, ÜRÜNLER VEYA HİZMETLER, (TAMAMİYLE İLGİLİ YASAL MEVZUATIN ELVERDİĞİ ÖLÇÜDE) MÜLKİYET, SATILABİLİRLİK, BELLİ BİR AMACA UYGUNLUK, ÜÇÜNCÜ ŞAHIS HAKLARINA TECAVÜZ EDİLMEMESİ VEYA SİSTEM ENTEGRASYONU İLE İLGİLİ GARANTİLER VEYA ZIMNİ GARANTİLER DE DAHİL OLMAK ÜZERE  AÇIK VEYA ZIMNİ HERHANGİ BİR BEYAN VEYA GARANTİ VERİLMEKSİZİN “OLDUĞU GİBİ” ESASIYLA SUNULMAKTADIR. BUNGE, WEB SİTESİNDE AKSİ AÇIKÇA BELİRTİLENLER HARİCİNDE, WEB SİTESİNİN VEYA WEB SİTESİNDEN ERİŞİLEN VEYA ELDE EDİLEN HER TÜRLÜ BİLGİ, ÜRÜN VEYA HİZMETİN SÜREKLİLİK ARZ EDECEĞİ, KESİNTİSİZ OLACAĞI, HATASIZ OLACAĞI (VEYA HATALAR TESPİT EDİLDİĞİNDE DÜZELTİLECEĞİ), GÜVENLİ OLDUĞU VEYA VİRÜS VEYA DİĞER ZARARLI UNSURLARI İÇERMEDİĞİ YÖNÜNDE SİZE KARŞI HERHANGİ BİR BEYANDA BULUNMAMAKTA VEYA GARANTİ VERMEMEKTEDİR. BUNGE, WEB SİTESİNE GİRMENİZ, WEB SİTESİNDEN HERHANGİ BİR MATERYAL İNDİRMENİZ VEYA WEB SİTESİNDEKİ MATERYALLERİ KULLANMANIZ SONUCUNDA YAŞANABİLECEK GÜVENLİK İHLALLERİNDEN VEYA BİLGİSAYAR SİSTEMİNİZDE OLUŞABİLECEK HASARLARDAN VEYA VERİ KAYIPLARINDAN HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLU OLMAYACAKTIR.

BUNGE, TAMAMEN KENDİ TAKDİRİNE BAĞLI OLARAK, HERHANGİ BİR YÜKÜMLÜLÜK ALTINA GİRMEKSİZİN VEYA BİLDİRİMDE BULUNMAKSIZIN WEB SİTESİNİN TAMAMINI VEYA BİR BÖLÜMÜNÜ VEYA WEB SİTESİNDE YER VERİLEN HERHANGİ BİR İÇERİĞİ DEĞİŞTİRME, BUNLARA ERİŞİMİ DEVRE DIŞI BIRAKMA VEYA GEÇİCİ VEYA KALICI OLARAK DURDURMA HAKKINI SAKLI TUTAR.

 

Sorumluluğun Sınırlandırılması

WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEKLE, BU WEB SİTESİNİ KULLANMANIN VE BU WEB SİTESİNDE YER VERİLEN BİLGİLERE İTİMAT ETMENİN RİSKİNİN SİZE AİT OLACAĞINI ONAYLAMIŞ VE KABUL ETMİŞ BULUNMAKTASINIZ. SÖZLEŞMEVEYA HAKSIZ FİİL OLUP OLMADIĞINA BAKILMAKSIZIN, BU WEB SİTESİNİN KULLANILMASI VEYA PERFORMANSI DOLAYISIYLA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE DOĞACAK TÜM DOĞRUDAN, DOLAYLI, MENFİ, MÜSBET, YA DA DİĞER ZARAR VE HASARLARDAN, BUNLARIN ORTAYA ÇIKMA OLASILIĞI BUNGE VEYA YETKİLİ TEMSİLCİLERİNE BİLDİRİLMİŞ OLSA DAHİ, BUNGE SORUMLU TUTULAMAZ.

 

Kullanıcının Beyan ve Garantileri; Kullanıcının Tazminatı

Bu web sitesini (ve bu web sitesinden eriştiğiniz veya bu web sitesinde yer verilen tüm hizmetleri) kullanarak vermiş olduğunuz tüm bilgilerin doğru olduğunu beyan ve garanti etmekte ve web sitesini Kullanım Koşullarına ve ilgili tüm mevzuat hükümlerine uygun olarak kullanacağınızı beyan ve taahhüt etmektesiniz.

 

        Üçüncü şahıslarca bu web sitesini kullanmanız veya Kullanım Koşullarına aykırı hareket etmeniz nedeniyle iddia edilecek her türlü kayıp, yükümlülük, hak talebi, istem, zarar veya giderden (makul ölçüler dahilinde mahkeme masrafları dahil) bizi ve bağlı ortaklıklarımızı, iş ortaklarımızı, yöneticilerimizi, yönetim kurulu üyelerimizi, çalışanlarımızı ve mümessillerimizi ari tutmayı, savunmayı ve tazmin etmeyi kabul etmektesiniz. Tarafınızca tazmin edilmesi gereken  konularda savunma ve süreç kontrolünü üstlenme hakkını saklı tutmakla birlikte bunu yapmamız tazminat yükümlülüklerinizi ortadan kaldırmayacaktır.

 

Üçüncü Şahıs Web Siteleri

Diğer web sitelerine verilen linkler ve üçüncü şahıslarca sunulan ürün ve hizmetlere yapılan atıflar size yalnızca kolaylık sağlama amacına yönelik olup, bu web sitelerini işleten kuruluşlara, bu web sitelerinde yer verilen içeriğe veya üçüncü şahıs ürün ve hizmetlerine Bunge’nin onay verdiğini veya bunları uygun bulduğu anlamına gelmemektedir. Bunge’nin diğer kuruluşlarca sağlanan web siteleri veya içerikler yahut üçüncü şahıslarca sunulan ürün ve hizmetler üzerinde bir kontrolü veya sorumluluğu olmadığından, bunların herhangi birini kullanmanızdan doğabilecek sonuçlardan hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır ve bunların kullanılmasından kaynaklanacak risklerin size ait olduğunu bilmekte ve kabul etmektesiniz.

 

Mülkiyet Konusu Haklar

BUNGE ticari markası ve tescil edilmiş olsun olmasın grafikler, logolar, “genel görüntü” ve ticari takdim şekli de dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Bunge’nin diğer tüm ticari marka ve hizmet markaları üzerindeki mülkiyet hakları Bunge’ye ve/veya Bunge Limited bağlı şirketlerine aittir, ait olmaya devam edecektir ve ulusal ve uluslararası ticari marka kanunlarıyla korunmaktadır. Bunge’nin veya Bunge Limited’in veya ilgili Bunge Limited bağlı şirketinin önceden yazılı izni alınmadan bu ticari marka ve hizmet markalarının kullanılması yasaktır. Bu web sitesinde bulunan diğer ticari markalar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. Bunge bunlar, bunların sahipleri, ürünleri veya hizmetleri hakkında hiçbir beyanda bulunmamaktadır.

Bu web sitesindeki tüm içerikler ve bunları konu alan derlemeler Bunge’nin ve/veya Bunge Limited’in ve/veya Bunge Limited bağlı şirketlerinin (veya belli durumlarda, bu web sitesinin başka kullanıcılarının veya üçüncü şahıs içerik sağlayıcılarının) mülkiyetinde olup bu içerikler ulusal ve uluslararası ticari marka kanunlarıyla korunmaktadır. Bu web sitesinde yer verilen bilgiler yalnızca kendi kişisel kullanım amaçlarınız için veya temsil ettiğiniz işletmenin ticari amaçlı olmayan iç işlerinde Kullanım Koşullarında öngörüldüğü şekilde kullanılabilir, ancak bunlar içerik dışına çıkarılamaz veya yanıltıcı veya ayrımcı bir biçimde takdim edilemez. Bunge size açıkça vermediği tüm haklarını saklı tutmaktadır.

 

İleriye Dönük Açıklamalar

Bu web sitesinde yer verilen (veya bu web sitesinden doğrudan erişilebilen) materyaller ileriye dönük veya ileriye dönük olduğu düşünülebilecek açıklamalar içerebilir. İleriye dönük açıklamalar, tarihsel verileri temel almamakla birlikte, daha çok Bunge’nin veya Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin gelecekteki sonuçlara, performansa, muhtemel müşterilere, fırsatlara ve etkinliklere ilişkin güncel beklentilerini ve tahminlerini yansıtır. Benzer şekilde, Bunge’nin veya Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin amaçlarını, planlarını veya hedeflerini belirten açıklamalar da ileriye dönük açıklamalardır veya böyle olabilirler. Bu ileriye dönük açıklamalar bilinen ve bilinmeyen riskleri, belirsizlikleri ve öngörülmesi güç olan ve Bunge’nin veya Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin gerçekleşen sonuçlarının, performansının veya başarılarının bu açıklamalarda gelecek için açıkça ve zımni olarak dile getirilen sonuç, performans ve başarılarından farklı olmasına yol açan diğer faktörleri içerir. Söz konusu risk, belirsizlik ve diğer faktörler Bunge’nin veya Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin en güncel Faaliyet Raporlarında ve ilgili menkul kıymetler mevzuatı kapsamında yaptığı bildirimlerde açıklanmıştır. Bu web sitesinde yer verilen ileriye dönük açıklamalar ilk düzenlendikleri tarih itibariyle veya ilgili materyal üzerinde belirtilen tarihli olup, doğru ve eksiksiz olamayabilirler ve Bunge’nin ve Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin sonradan meydana gelen olayları ve mevcut durumları yansıtmak için ileriye dönük açıklamaları aleni olarak güncelleme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bunge’nin ve Bunge Limited ve bağlı şirketlerinin ilgili mevzuat uyarınca yapılması öngörülenlerin dışında herhangi bir açıklama yapma zorunluluğu bulunmayıp, basın bültenleri veya resmi makamlara sunulması gerekli diğer şirket bildirimleri de dahil zaman yönünden hassas nitelik taşıyan bilgileri güncelleme, düzeltme, değiştirme veya bunlara ekleme yapma konusunda hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir.

 

Genel

Eğer herhangi bir yetkili mahkeme Kullanım Koşullarının herhangi bir hükmünü her ne nedenle olursa olsun geçersiz veya uygulanamaz bulur ise, o hüküm mevzuatın elverdiği en geniş ölçüde uygulanacak olup, Kullanım Koşullarının diğer hükümleri bundan etkilenmeyip aynen geçerli olmaya devam edecektir. Kullanım Koşullarının herhangi bir hükmünden feragat edilmesi o hükümden ileriye yönelik olarak veya tekrardan feragat edileceği anlamına gelmediği gibi, Kullanım Koşullarının diğer bir hükmünden feragat edildiği anlamına da gelmeyecektir.

 

Kullanım Koşulları sizin için olduğu kadar, mirasçılarınız, vasiyeti tenfiz memurlarınız, halefleriniz ve devralanlarınız için de bağlayıcı olup, Bunge’den önceden yazılı izin almadan bu anlaşmayı başkalarına devredemezsiniz, Bunge kendi takdirine bağlı olarak devir izni vermeyebilir. Kullanım Koşulları Bunge tarafından istenildiği zaman sonlandırılabilecek olup, sonlandırılmadıkça ve sonlandırılıncaya kadar geçerliğini koruyacaktır. Bunge bu anlaşmayı herhangi bir bildirimde bulunmaksızın başkalarına devredebilir.

Bu Kullanım Koşulları Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabidir.  Kullanım Koşullarından ya da bu web sitesinin kullanılmasından kaynaklanan uyuşmazlıklarda Türkiye Cumhuriyeti, İstanbul mahkemeleri yetkilidir.

Bunge’nin bağlı bulunduğu Bunge Limited web sitesi Kullanım Koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.bunge.com/terms-of-use

 

 

 

BUNGE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 

ZİYARETÇİLERİ İÇİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ



           Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını amaçlayan 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”)’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. maddesi ile 10 Mart 2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca işbu Aydınlatma Metni ile Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Bunge Gıda”) tarafından işlenen kişisel verileriniz hakkında sizleri bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.

        

        1.VERİ SORUMLUSUNUN KİMLİĞİ


         Bunge Gıda, KVKK ve ilgili düzenlemeler kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatına haiz olup tarafımıza aşağıda yer verilen iletişim bilgileri aracılığıyla ulaşmanız mümkündür.


Adres: Aydınevler Sanayi Cad. Centrum İş Merkezi No.3/301 

           34854 Küçükyalı, Maltepe, İstanbul

Telefon: +90 216 587 27 00


2. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Bunge Gıda ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz            işlenmektedir;

 

  1. Kimlik Bilgileriniz: Ad soyad, kimlik numarası; 

  2. Araç Bilgileriniz: Plaka bilgisi;

  3. Görsel ve İşitsel Kayıtlar: Kamera kayıtları (CCTV)

  4. İşlem Bilgileri: Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından sağlanan internet ağında yapılan işlemler.


  1. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI


         KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dâhilinde kişisel verileriniz; 

        - Şirketimiz ve Fabrikalarımızda  ziyaretçilere ilişkin, güvenliğin sağlanması amacıyla kapı geçiş raporu tutulması esnasında ziyaretçi bilgilerinin alınması kapsamında işlenmekte ve detayları aşağıdaki tablodan yer alan lokasyon ve sayıda kamera ile görüntü kaydı yapılmakta olup kayıt işlemi ihtiyaç duyulması halinde Şirketimizin ilgili departman yöneticileri tarafından incelenmektedir. 


LOKASYON

KAMERA YERLEŞTİRİLEN YERLER

KAMERA SAYISI

İstanbul Merkez Ofis

Resepsiyon, bilgi teknolojileri (IT) departmanı, insan kaynakları departmanı, gıda sevkiyat departmanı, ticaret departmanı, pazarlama departmanı, Ayvalık toplantı odası girişi, hazine kredi risk departmanı, yemekhane girişi, finans departmanı.



9

   Trakya Tesis

             Fabrika girişi, kantar, boş malzeme deposu, dolum ünitesi, mamül depo,  küspe yükleme bölümü, mamül depo, kazan bölümü yürüyüş yolu, mamül depo yan yolu, tohum alma laboratuarı, rafineri arkası, extraksiyon ünitesi, atölye, tohum boşlatma ünitesi, personel hijyen girişi, idari bina, ambalaj depo, eski idari bina, atık arıtma ünitesi arkası, ham yağ ünitesi girişi.


52

     İzmir Tesis

        Güvenlik bölümü, idari bina, depolar, yağ tankları, atölye, kantar, fulfat ünitesi, kazan ünitesi, mal alma ünitesi, sigara içme yerleri, silo yanı, bahçe ve fabrika sınırlarını belirleyen teller.

22

    Körfez Tesis

            İdari bina, yeni ve eski dolum üniteleri, ambar, rafineri, otopark, trank ve kazan dairesi yolu, yeni ambar üst ve alt asansörler, kantar ve sevkiyat alanı, sistem odası, tank ve kazan dairesi yolu, yemekhane kapı, gaz tüpleri depo alanı, finans bölümü, soğutma havuzları, atık sahası, arıtma atık sahası, bakımhane.

42

  Ayvalık Tesis

         Fabrika girişi, güvenlik odası, arka ve ön zeytinlik yolu, idari bina içi, dışı ve arkası, kamelya bölümü, kazan dairesi, dış tank alanı, atölye, dolum-boşaltım alanı, yağhane büro,

16


    -5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun gereğince Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından sağlanan internet ağında yapmış olduğunuz işlemler kayıt altına alınacaktır.


  1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI


        Kişisel verileriniz, Kanun’un kişisel verilerin aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin 3. maddesinde yer alan amaçlarla hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde; şirket içerisinde ve yurt içindeki resmi kurum ve kuruluşlara aktarılabilmektedir.


  1. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ


        Kişisel verileriniz, Bunge ile hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden; fiziki, yazılı ve sözlü olmak kaydıyla, yukarıda yer verilen amaçlar dahilinde Kanun’un 5madde hükmünde sayılan aşağıdaki hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak toplanmakta, saklanmakta ve işlenmektedir.

  • Hukuki yükümlülüğün yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.


  1. KİŞİSEL VERİSİ İŞLENEN İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI 


           Kanun’un 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişki olarak aşağıdaki haklarınız bulunmaktadır:


  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.


  1. HAK VE TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTERSENİZ

 

            İlgili kanun ve sair mevzuat dahilinde öngörülen yasal haklarınız uyarınca taleplerinizi dilekçe ile yukarıda yer verilen adresimize bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkına Tebliğ”in 5. maddesi uyarıca kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirdiğiniz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle bungegida@hs03.kep.tr adresine iletebilirsiniz. 


    Bu kapsamda yapılacak olan başvurular tarafımızdan yapılacak kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılacaktır. Başvuruya yazılı olarak cevap verilmesi durumunda, 10 sayfaya kadar ücret alınmayacak olup 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilecektir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde ise kayıt ortamının maliyeti tutarında bir ücret talep edilebilecektir. 




  ©2010 Bunge Türkiye   Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası